Företagsstädning

Underhållande städ av era kontor och arbetsplatser.

Vad ingår i vår företagsstädning?

Vi erbjuder städtjänster för företag och kontor. Vårt team av erfarna städare använder högkvalitativa produkter och utrustning för att säkerställa att varje yta och utrymme rengörs till högsta standard.

Vi förstår vikten av att ha ett rent och välorganiserat arbetsutrymme för att skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö. Våra tjänster är skräddarsydda för att passa varje kunds unika behov och vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna.

Vi erbjuder en mängd olika städtjänster, inklusive daglig städning, veckovis städning och städning efter behov. Våra tjänster inkluderar rengöring av kontorsrum, badrum, konferensrum, kök och andra gemensamma utrymmen. Vi tar också hand om städning av fönster, mattor och golv.

Vi arbetar hårt för att upprätthålla höga standarder för renlighet och hygien i varje utrymme vi städar. Vi är också medvetna om miljön och använder endast miljövänliga städprodukter och tekniker.

Vårt team består av professionella och välutbildade städare som är fullt utrustade med rätt verktyg och utrustning för att utföra varje uppgift. Vi är engagerade i att erbjuda en överlägsen kundservice och arbetar hårt för att upprätthålla vårt rykte som ett pålitligt och professionellt städföretag.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig att upprätthålla en ren och hälsosam arbetsmiljö.

Priser & checklista

Företagsstädning

5 timmar
600:- per timme
  • Se checklista
Populär

Var uppmärksam på allmänt tillgängliga områden.
Återvinn papper och tömma papperskorgar.
Se till att golv sopas och dammsugs eller moppas.
Kontrollera badrumsrengöring och se till
Torka av handfat och speglar.
Skrubba toaletter och toalettskålar.
Sopa och moppa golv.
Ta bort skräp från varje kärl.
Fyll på pappershanddukar, toalettpapper, handtvål etc.

Tvätta och ställ undan disk.
Släng gamla matvaror.
Rengör bänkskivor.
Ta ut mat och dryck som gått ut ur kylskåpet.

Kontakta oss

CSB Städ är ett städföretag som utför hushållsnära tjänster inom Borås, Bollebygd, Ulricehamn m.m.

© 2023 CSB Städ